Despre Alcool si Parinti

2012
iulie
Ursus Breweries
Bunuri de larg consum
Federatia Organizatiilor Neguvernamentale pentru Copii
250
Adresa: Magura, Magura, Buzau
Reprezentantii companiei au discutat despre modalitati de prevenire a consumului de alcool in randul minorilor cu parintii si formatorii de opinie din comunitatile din Buzau.
In cadrul campaniei “Afla-ti echilibrul” a fost realizat un program pilot de informare a parintilor privind consumul de alcool de catre minori. Astfel, in perioada 14 - 21 iulie, Ursus Breweries a fost prezent alaturi de Cabral si psihologul Daniela Gheorghe in judetul Buzau - in localitatile Magura, Gheraseni si Ramnicu Sarat, unde au vorbit cu peste 250 de parinti, profesori si reprezentanti ai autoritatilor locale despre consumul de alcool in randul minorilor. S-a discutat despre informatiile pe care acestia le pot gasi pe www.desprealcool.ro si care le pot fi de folos atunci cand discuta cu copiii.
In fiecare dintre cele trei localitati comunitatea a fost reprezentata de catre toate institutiile responsabile de educarea minorilor: profesori, preoti, reprezentanti ai politiei, medici, directori de scoli si bibliotecari.