Sustinere Festivalul D'ale Gurii Dunarii

2011
iunie
Ursus Breweries
Bunuri de larg consum
Asociatia Salvati Dunarea si Delta
Adresa: Sulina, Sulina, Tulcea
Ursus Breweries s-a implicat in promovarea unicitatii Biosferei Delta Dunarii la nivel European, dar si in proiecte care sustin colectarea separata si reciclarea deseurilor in zona.
Proiectul D’ale Gurii Dunarii, initiat de Asociatia Salvati Dunarea si Delta a fost sprijinit de de Ursus Breweries inca de la prima editie.
Prin finantarea unor proiecte de dezvoltare pentru comunitatile Deltei, proiectul D’ale Gurii Dunarii isi propune sa ofere o alternativa viabila prin dezvoltarea ecoturismului, in general, si valorificarea turistica a traditiilor gastronomice si culturale specifice zonei. Festivalul reprezinta un prilej pentru promovarea unui comportament responsabil in Delta Dunarii si pentru descoperirea alternativelor durabile cu ajutorul tezaurului gastronomic si folcloric al Deltei.
In 2011, compania a sprijinit atat Festivalului Mancarurilor, cat si antreprenoriatul, prin implicarea propriilor angajati in organizarea evenimentului. Acestia au pregatit echipele inscrise in competitive, invatandu-le strategii de marketing si comunicare pentru promovarea si dezvoltarea proiectelor implementate la nivel local.