Sustinerea formarii profesionale a studentilor la ASE

2013
martie
DHL Romania
Curierat
ASE Bucuresti
200
Adresa: Piata Romana nr. 6, Bucuresti
DHL a organizat un workshop interactiv in care studentii de la ASE au fost provocati sa raspunda la intrebarea Cat de conectati suntem? si cum influenteaza conetivitatea lumea logistica.
Dezbaterea a avut ca punct de plecare studiul realizat de DP DHL “Global Connectedness Index 2012”. Actiunea s-a dorit a fi o continuare a cooperarii intre DHL si ASE Bucuresti inceputa anul trecut, pentru initierea tinerilor absolventi in domeniul logistic international.
La dezbatere au participat studentii din anii terminali si masteranzii de la specializarea de Logistica Internationala din cadrul Facultatii de Relatii Economice Internationale, direct interesati de acest domeniu dupa absolvire.
Educatia tinerilor reprezinta una dintre principalele preocupari ale grupului DHL , ca parte a programului GoTeach prin intermediul caruia sunt sprijinite initiativele care favorizeaza educatia si ii ajuta pe tineri sa-si perfectioneze abilitatile si sa isi desavarseasca dezvoltarea personala intr-un cadrul de invatare performant.