Modernizarea compartimentului Anestezie Terapie Intensiva (ATI) si a blocului operator din cadrul Spitalului Municipal Campia Turzii

2011
august
Rompetrol
Petrolier
Spitalul Municipal Campia Turzii
7500
Adresa: Str. Avram Iancu nr. 33, Campia Turzii, Cluj
Dotarea compartimentul ATI cu echipament si aparatura medicala corespunzatoare. Imbunatatirea calitatii infrastructurii serviciilor de asistenta medicala si imbunatatirea serviciilor medicale oferite catre populatie prin reabilitarea, modernizarea si dotarea Spitalului Municipal Campia Turzii, respectiv a compartimentului de Anestezie Intensiva.
La lucrarile de renovare, care au avut loc in perioada august 2011 - ianuarie 2012, au participat 30 de voluntari, angajati ai spitalului. Acestia au montat termopane, gresie si faianta in salonul de Terapie Intensiva si in camerele blocului operator, care au fost dotate si cu aparatura medicala (patru monitoare pentru functiile vitale, o centrifuga si patru mese pentru instrumentarul medical).
Proiectul face parte din programul de responsabilitate sociala Impreuna pentru fiecare. Bugetul total alocat pentru sustinerea proiectelor in 2011 a fost de 250.000 USD. Valoarea finantarii pentru fiecare proiect a fost a variat intre 45.000 si 90.000 RON.